Antilliaanse runderlappen

Antilliaanse runderlappen

Smulweb imageSmulweb

Gek op de Antilliaanse keuken en stoofvlees dan is dit gerecht voor jou. Runderlappen met knoflook, paprika en ananas. Eerst bruin bakken in de boter, stoven in een mix van ananassap en tomatenpuree voordat paprika en ananas worden toegevoegd. Garneer het gerecht met bruine suiker en citroensap. Een culinaire smaaksensatie op tafel.

60 min bereiden

hoofdgerecht

4 personen

voedingswaarde onbekend

(1)

Bereidingswijze

Zet in 6 stappen deze heerlijke Antilliaanse runderlappen op tafel.

  1. Bestrooi het vlees met peper en zout en druk de knoflook door de pers op het vlees.
  2. Verhit de boter en bak het vlees hierin bruin aan alle kanten.
  3. Snijd de schoongemaakte paprika's in repen en laat de ananas uitlekken.
  4. Voeg het ananassap met de tomatenpuree bij het vlees en laat dat 1 uur stoven op een klein vuurtje.
  5. Voeg dan de paprika en de ananas toe en maak het geheel op smaak met bruine suiker en citroensap.
  6. Stoof het gerecht nog 30 minuten door.
eet smakelijk

Meer zoals dit

Vlees