Haringsalade met rode bietjes

Haringsalade met rode bietjes

Smulweb imageSmulweb

Een frisse haringsalade met rode bietjes mag deze zomer niet ontbreken op het menu. Combineer blokjes haring, appel en augurk met zure room en creme fraiche en maak af met gekookte blokjes rode bietjes.

25 min bereiden

bijgerecht

4 personen

voedingswaarde onbekend

(0)

  • 200 g Zure room

Bereidingswijze

Zet in 5 stappen deze heerlijke Haringsalade met rode bietjes op tafel.

  1. Was de gekookte rode bietjes en pel ze. Snijd ze vervolgens in blokjes van 1cm. Snijd de haring ook in blokjes van 1cm.
  2. Schil de appel en snijd in kleine stukjes, samen met de augurk.
  3. Meng de nog warme rode bietjes, haring, appel, en augurk met de zure room en creme fraiche.
  4. Breng de salade op smaak met zout en peper.
  5. Zet de salade enkele uren in de koelkast om te koelen.
eet smakelijk

Meer zoals dit

Salade Haringsalade