Kalfslever op venetiaanse wijze

Kalfslever op venetiaanse wijze

Smulweb imageSmulweb

Proef de authentieke Italiaanse smaken van kalfslever op venetiaanse wijze. De reepjes lever zijn bruin van buiten en rosé van binnen met krokant spek en haricots verts meebakken. Verrijkt met witte wijn, peterselie en salie.

25 min bereiden

hoofdgerecht

4 personen

voedingswaarde onbekend

(0)

  • 450 g Kalfslever
  • 200 g Haricots verts met spek
  • 1 Ancho Pepers

Bereidingswijze

Zet in 4 stappen deze heerlijke Kalfslever op venetiaanse wijze op tafel.

  1. Verhit de olie en boter samen in een grote pan met hoge rand. Fruit hierin de ui en het spek.
  2. Roerbak vervolgens de reepjes lever ongeveer 3 minuten tot deze bruin van buiten en rosé van binnen zijn.
  3. Bak de haricots verts en Spaanse peper even mee. Voeg de witte wijn toe, breng alles aan de kook en laat het kort doorkoken.
  4. Breng op smaak met zout en peper en voeg op het laatst de peterselie en salie toe.
eet smakelijk

Meer zoals dit

Fruit Kruiden