Minestronesoep

Minestronesoep

Smulweb imageSmulweb

Met deze goed gevulde Minestronesoep waan je je weer even in Italië. Bak de groenten samen met knoflook en tomatenpuree en laat de groentebouillon de rest doen. Voeg rode wijn toe en roer de pasta erdoorheen. Als laatste voeg je witte bonen en Italiaanse kruiden toe. Buon appetito!

25 min bereiden

soep

4 personen

voedingswaarde onbekend

(1)

Bereidingswijze

Zet in 4 stappen deze heerlijke Minestronesoep op tafel.

  1. Verhit de olijfolie, voeg de groente en de uitgeperste knoflook toe. Bak de groente een paar minuten, voeg de tomatenpuree toe en laat het nog een minuut bakken.
  2. Giet daarna de groentebouillon erbij.Breng de soep aan de kook, schenk er wat rode wijn bij en strooi de pasta in de soep.
  3. Laat de soep nog een minuut of negen zachtjes koken. Voeg de witte bonen en de Italiaanse kruiden toe en roer de soep goed door.
  4. Proef of er nog zout of peper toegevoegd moet worden en dan is de soep klaar.
eet smakelijk

Meer zoals dit

Soep Minestrone soep