Oesters met zalm en zalmkuit

Oesters met zalm en zalmkuit

Smulweb imageSmulweb

Heerlijke oesters gevuld met gerookte zalm en zalmkuit, een verrukkelijke smaakbeleving. Besprenkel met citroensap, peper en bieslook. Perfect voor een romantisch avondje.

10 min bereiden

voorgerecht

1 personen

voedingswaarde onbekend

(0)

  • 50 g zalmkuit
  • 1 el Bieslook vers

Bereidingswijze

Zet in 7 stappen deze heerlijke Oesters met zalm en zalmkuit op tafel.

  1. Open de oesters.
  2. Maal het ijs en vul een flinke schaal ermee.
  3. Leg de geopende oesters op de schaal met ijs.
  4. Leg op elke oester een plakje gerookte zalmfilet.
  5. Doe er een theelepel zalmkuit op.
  6. Besprenkel met wat citroensap.
  7. Strooi er wat versgemalen peper en wat fijngehakte bieslook overheen.
eet smakelijk