Albondigas de gambas ( tapas)

Albondigas de gambas ( tapas)

Smulweb imageSmulweb

Deze tapas ballen zijn perfect voor iedereen die van vis houdt. Gehakte vis en garnalen gemengd met broodkruim, ham, knoflook, peterselie, pijnboompitten en op smaak gebracht met zout en peper. Gegarneerd in witte wijn en gekookt met een deksel gedurende 4 minuten.

25 min bereiden

hoofdgerecht

4 personen

voedingswaarde onbekend

(1)

Bereidingswijze

Zet in 4 stappen deze heerlijke Albondigas de gambas ( tapas) op tafel.

  1. Week het broodkruim met 2 eetlepels witte wijn. Doe de vis en de garnalen in een keukenmachine en hak ze fijn.
  2. Doe het geheel over in een kom en meng de broodkruim, ham, knoflook, peterselie, pijnboompitten, ei, zout en peper erdoor. Maak er balletjes van met een doorsnede van ongeveer 2 cm.
  3. Schenk een laagje van 1,5 centimeter witte wijn in een koekenpan en breng dit aan de kook.
  4. Leg de balletjes in het vocht en doe een deksel op de pan. Laat ze 4 minuten zachtjes koken.
eet smakelijk

Meer zoals dit

Vlees Tapas