Spitskool in tomatensaus

Spitskool in tomatensaus

Smulweb imageSmulweb

Een simpel gerecht met volle smaken: Spitskool in tomatensaus. Spitskool en paprika gemengd in oregano en gezeefde tomaten, gecombineerd met zachte ui en knoflook. Bekroon met zout en peper en geniet van dit overheerlijke gerecht.

25 min bereiden

hoofdgerecht

4 personen

voedingswaarde onbekend

(0)

Bereidingswijze

Zet in 5 stappen deze heerlijke Spitskool in tomatensaus op tafel.

  1. Snijd de spitskool doormidden, verwijder de stronk en schaaf of snijd in reepjes.
  2. Verwijder de pitjes uit de rode puntpaprika's en snijd in reepjes.
  3. Bak de ui in olie tot deze glazig is. Voeg vervolgens knoflook en paprika toe en bak nog enkele minuten.
  4. Voeg de spitskool toe en blijf goed roeren. Voeg na het slinken van de groenten de oregano en gezeefde tomaten toe en laat nog vijf minuten pruttelen op laag vuur.
  5. Voeg zout en peper naar smaak toe.
eet smakelijk

Meer zoals dit

Groente Sauzen Kool Spitskool