Amuse van gerookte makreel en doperwtenmousse

Amuse van gerookte makreel en doperwtenmousse

Smulweb imageSmulweb

Stevige gerookte makreel, zachte doperwtenmousse en een vleugje munt: samen een ongelooflijk lekker amuse. Perfect voor een culinair diner. Smakelijk!

25 min bereiden

tussendoortje

8 personen

voedingswaarde onbekend

(1)

Bereidingswijze

Zet in 2 stappen deze heerlijke Amuse van gerookte makreel en doperwtenmousse op tafel.

  1. Kook de erwten in een bodempje water met zout in 2 minuten gaar. Pureer de doperwten met de crème fraîche en drie blaadjes munt tot een gladde massa. Breng op smaak met zout en peper. Snijd de vis in reepjes.
  2. Leg acht eetlepels klaar. Leg op iedere lepel een schep doperwtenmousse en verdeel hierover de visreepjes.
eet smakelijk