Rundvleesrolletjes aan spiesjes met kaas en kruiden

Rundvleesrolletjes aan spiesjes met kaas en kruiden

Smulweb imageSmulweb

Proef het mediterrane leven met deze spiezen van rundvleesrolletjes gevuld met ricotta, kruiden en ui met een vleugje citroensap. Rijg afgewisseld met lente-ui en kerstomaten aan satéstokjes en serveer het op een bedje van gemengde sla voor het perfecte amuse gerecht.

25 min bereiden

borrel

6 personen

voedingswaarde onbekend

(0)

Bereidingswijze

Zet in 4 stappen deze heerlijke Rundvleesrolletjes aan spiesjes met kaas en kruiden op tafel.

  1. Meng de ricotta, kruiden en ui met citroensap. Breng op smaak en smeer het kaasmengsel over de plakken rundvlees en rol ze stevig op. Bewaar de rolletjes afgedekt tot gebruik in de koelkast.
  2. Snijd de rolletjes in twee of drie plakken. Rijg ze afgewisseld met lente-ui en kerstomaten aan satéstokjes.
  3. Serveer de rolletjes op een bedje van gemengde sla met eventueel wat mayonaise ernaast.
  4. Presenteer ze eventueel in een amuse schaaltje.
eet smakelijk

Meer zoals dit

Kaas Kruiden