Rode of groene peper pickels in azijn

Rode of groene peper pickels in azijn

Smulweb imageSmulweb

Met deze rode of groene pepers pickles in azijn maak jij al je gerechten af. Dit pittige goedje is snel gemaakt, na 3 weken in de pot zijn ze klaar om te gebruiken.

10 min bereiden

4 personen

voedingswaarde onbekend

(0)

Bereidingswijze

Zet in 5 stappen deze heerlijke Rode of groene peper pickels in azijn op tafel.

  1. Breng azijn, suiker, zout, kruiden en specerijen aan de kook. Haal van het vuur.
  2. Meng pepertjes door het hete vocht (in de pan), zodat ze nog blancheren.
  3. Verdeel het mengsel over goed schoongemaakte potten tot aan de bovenkant.
  4. Dek de potten af met cellofaan en draai de deksels goed op de pot.
  5. Draai de potten om en laat ze minimaal 3 weken staan voor gebruik.
eet smakelijk

Meer zoals dit

Groente