Boerenkool met cashewnoten en champignons

Boerenkool met cashewnoten en champignons

Smulweb imageSmulweb

Boerenkool met cashewnoten en champignons, zacht gestoofd in witte wijn en gekruid met cayennepeper. Het krokante van de cashewnoten maakt het helemaal af.

25 min bereiden

hoofdgerecht

4 personen

voedingswaarde onbekend

(0)

Bereidingswijze

Zet in 4 stappen deze heerlijke Boerenkool met cashewnoten en champignons op tafel.

  1. Snij de boerenkool fijn. Snipper de ui en pers de knoflook. Borstel de champignons schoon en halveer ze.
  2. Fruit de ui en de knoflook. Voeg de boerenkool toe en laat even zachtjes meebakken. Voeg de champignons toe en doe er een scheutje wijn bij.
  3. Laat alles 20 minuten zacht stoven met een deksel op de wok. Voeg zout en een mespunt cayennepeper toe.
  4. Rooster de cashewnoten knapperig in een droge pan en strooi ze over de boerenkool.
eet smakelijk

Meer zoals dit

Groente Boerenkool Paddenstoelen Champignons