Bloemkooltaart

Bloemkooltaart

Smulweb imageSmulweb

Een hartige taart van bloemkool met bladerdeeg en kaas. Het eiermengsel van roomkaas, eieren en melk maakt dit tot een smeuïg geheel. Favoriet van jong en oud, zeker voor herhaling vatbaar!.

45 min bereiden

ontbijt

4 personen

voedingswaarde onbekend

(0)

Bereidingswijze

Zet in 9 stappen deze heerlijke Bloemkooltaart op tafel.

  1. Laat het bladerdeeg ontdooien.
  2. Haal de roomkaas uit de koelkast, zodat hij zachter wordt en sneller mengt.
  3. Kook de bloemkool gaar.
  4. Roer de roomkaas, eieren en melk goed door elkaar. Breng op smaak met peper.
  5. Bekleed de ingevette vorm met het bladerdeeg.
  6. Maak van de bloemkool kleine stukjes en leg het in de vorm.
  7. Giet het eiermengsel eroverheen.
  8. Strooi eventueel de kaas erover.
  9. Bak gedurende een half uur in de oven op 180 graden.
eet smakelijk

Meer zoals dit

Bakken Vegetarisch Taart