Echte hete bliksem met twentse bakbloedworst

Echte hete bliksem met twentse bakbloedworst

Smulweb imageSmulweb

Echte hete bliksem met Twentse bakbloedworst. Heerlijk zacht van smaak door de aardappelpuree, lekker hartig dankzij de spekjes en de Twentse bakbloedworst maakt het helemaal af. Perfect voor bij de herfstige maaltijd.

25 min bereiden

hoofdgerecht

4 personen

voedingswaarde onbekend

(0)

  • 500 g Aardperen

Bereidingswijze

Zet in 6 stappen deze heerlijke Echte hete bliksem met twentse bakbloedworst op tafel.

  1. Haal goede appels en echte ambachtelijke bakbloedworst.
  2. Schil de appels en peren. Bak de spekjes flink aan en voeg dan de appels en peren toe.
  3. Schil en kook de aardappelen en maak er puree van. Voeg de inmiddels tot moes gekookte appels toe aan de puree.
  4. Snijd de bakbloedworst in 6 plakken van 1 cm en bak ze aan.
  5. Voeg de peren en spekjes toe aan de puree en stamp het geheel.
  6. Voeg kruiden naar smaak toe.
eet smakelijk

Meer zoals dit

Stamppot Hete bliksem