Champignonsoep

Champignonsoep

Smulweb imageSmulweb

Met deze Champignonsoep zet je binnen mum van tijd een heerlijke soep op tafel. De combinatie van champignons, tijm en cognac zorgt voor een verrukkelijke smaak.

25 min bereiden

soep

4 personen

voedingswaarde onbekend

(4)

  • 15 g Cognac

Bereidingswijze

Zet in 4 stappen deze heerlijke Champignonsoep op tafel.

  1. Ui pellen en fijnsnipperen. Champignons schoonvegen met keukenpapier en in dunne plakjes snijden.
  2. In (soep)pan boter verhitten. Ui ca. 2 minuten zachtjes bakken. Knoflook pellen en erboven uitpersen. Champignons en tijm toevoegen en ca. 4 minuten bakken, regelmatig omscheppen.
  3. Cognac, bouillontabletten en 3/4 liter water toevoegen. Soep aan de kook brengen en ca. 3 minuten zachtjes laten koken. Tijm verwijderen.
  4. Op smaak brengen met truffelolie, zout en peper.
eet smakelijk

Meer zoals dit

Soep