Pad thai

Pad thai

Smulweb imageSmulweb

Een hartige en noedelrijke stoofpot, die bestaat uit gebakken ei en knoflook, ui, pepers, oestersaus, suiker, limoensap en tamarinde. Taugé en noedels verrijken de smaak en textuur van dit gerecht. Garneren met pinda's en koriander

25 min bereiden

hoofdgerecht

2 personen

voedingswaarde onbekend

(0)

  • 2 Rode peper
  • 2 el Koriander
  • 1 el Water

Bereidingswijze

Zet in 6 stappen deze heerlijke Pad thai op tafel.

  1. Kook de noedels. Giet ze af en spoel er koud water over zodat ze niet te gaar worden.
  2. Rooster de pinda's in een hete droge koekenpan. Laat ze iets afkoelen en hak ze grof.
  3. Verhit olie in een wok en bak de knoflook, ui en pepers. Schep het geklutste ei erdoor en laat dit al roerend stollen.
  4. Voeg de oestersaus, suiker, limoensap en tamarinde toe en verhit dit geheel goed.
  5. Schep de taugé en noedels door en roerbak 2-3 minuten.
  6. Garneer met pinda's en koriander.
eet smakelijk

Meer zoals dit

Noedels Pad thai