Pasta met een pesto gemaakt van spinazie walnoten en parmez

Pasta met een pesto gemaakt van spinazie walnoten en parmez

Smulweb imageSmulweb

Deze pasta met verse spinazie-walnootpesto is snel, makkelijk en superlekker! Gooi voor de pesto spinazie, knoflook, walnoten, Parmezaanse kaas in de blender, en voilà! Ideaal voor drukke weekdagen.

25 min bereiden

hoofdgerecht

4 personen

voedingswaarde onbekend

(0)

  • 45 g Walnoten gepeld, ongezouten
  • 8 el Geraspte kaas Parmezaanse

Bereidingswijze

Zet in 4 stappen deze heerlijke Pasta met een pesto gemaakt van spinazie walnoten en parmez op tafel.

  1. Draai spinazie, knoflook, walnoten en olijfolie in de foodprocessor of blender tot het een glad mengsel is. Schep het in een kom en roer de Parmezaanse kaas erdoor. Breng op smaak met zout en peper. Bewaar het desgewenst volgens onderstaande instructies.
  2. Kook de pasta in een grote pan kokend water met zout tot het beetgaar is. Giet af en vang een kopje van het kookvocht op.
  3. Meng de pasta met de pesto in de warme pan en voeg desgewenst een scheut van het opgevangen kookvocht toe.
  4. Serveer de pasta meteen of op kamertemperatuur.
eet smakelijk

Meer zoals dit

Pasta