Magere snelle mihoen (sonja bakker)

Magere snelle mihoen (sonja bakker)

Smulweb imageSmulweb

Een snelle mihoen met kip en groenten: prei, paprika, champignons en taugé. Op smaak gebracht met gember, knoflook en currypasta. Met een spannend vleugje omelet.

15 min bereiden

hoofdgerecht

4 personen

voedingswaarde onbekend

(0)

Bereidingswijze

Zet in 5 stappen deze heerlijke Magere snelle mihoen (sonja bakker) op tafel.

  1. Snijd de kipfilet in dunne reepjes. Snijd de prei en paprika in dunne ringen. Borstel de champignons schoon en snijd ze doormidden.
  2. Verwarm de olijfolie en bak de kipfilet samen met de geraspte gember, uitgeperste knoflook, currypasta, paprika, prei en champignons. Goed omscheppen om aanbranden te voorkomen.
  3. Kook ondertussen de mihoen en giet het af als het gaar is.
  4. Als de groente beetgaar is en de kip bruin, voeg je de taugé toe. Dit kort mee laten bakken zodat de taugé knapperig blijft. Meng het samen met de mihoen.
  5. Klop de eieren los en bak er een omelet van. Snijd deze in smalle reepjes en strooi deze over de mihoenschotel.
eet smakelijk

Meer zoals dit

Noedels Mihoen