- 1000 g Varkensschouder
- 240 ml Water
- 0.5 el Honing
- 25 ml Whisky
Bereidingswijze
Zet in 5 stappen deze heerlijke Bourbon-mango pulled pork op tafel.
- Schil de mango en verwijder de pit. Bewaar het fruit voor later.
- Wrijf het vlees in met de volgende 3 specerijen. Plaats het in de slowcooker en voeg de azijn en water toe.
- Kook op laag vuur gedurende 5-8 uur. Als het vlees mals is, verwijder het dan van de slowcooker en trek het uit elkaar.
- Verwijder het vocht en de pit uit de pan. Pureer de mango en doe dit in een pannetje met de laatste 4 ingrediënten. Verwarm het mengsel en laat het zachtjes pruttelen gedurende 10 minuten.
- Voeg het getrokken vlees met de saus terug in de slowcooker. Kook het geheel op hoog vuur gedurende 2 uur zodat het vlees de saus goed heeft opgenomen.