Romige kabeljauw uit de oven

Romige kabeljauw uit de oven

Smulweb imageSmulweb

Romige kabeljauw uit de oven met prei, kerrie, creme fraiche en kaas. Laat de kabeljauw in ongeveer een half uur gaar en bruin bakken in de oven. Een simpel maar overheerlijk gerecht om te serveren aan je gasten!

45 min bereiden

hoofdgerecht

4 personen

voedingswaarde onbekend

(1)

Bereidingswijze

Zet in 5 stappen deze heerlijke Romige kabeljauw uit de oven op tafel.

  1. Verwarm de oven voor op 200 gr. Smeer de ovenschaal in met olie en verdeel de preiringen over de bodem.
  2. Controleer of er geen graten meer in de filets zitten en verwijder ze zonodig met een pincet. Leg de visfilets tegen elkaar in de ovenschaal.
  3. Verhit de olie in een braadpan en bak op een zacht vuur de uien glazig. Voeg de kerrie toe en bak deze even mee, daardoor smaakt de kerrie minder bitter.
  4. Roer de creme fraiche door dit mengsel en verdeel het over de visfilets. Strooi er de kaas over.
  5. Plaats de schaal in de oven en maak het gerecht in circa een half uur gaar en bruin.
eet smakelijk