- 1000 ml Water
Bereidingswijze
Zet in 4 stappen deze heerlijke Vis pannetje op tafel.
- Snijd de prei, bosuitjes, uien en wortels in dunne ringen. Verwijder, indien nodig, de graten en vel van de vis. Snijd deze in blokjes van 2 bij 2 cm. Hak de dille en knoflook fijn.
- Doe het water met het bouillonblokje in de wok of hapjespan. Verhit deze tot het blokje gesmolten is. Voeg de vis, garnalen, mosselen, knoflook, dille, uien, wortels en een deel van de prei en bosuitjes toe. Laat het geheel op een niet al te hoog vuurtje staan met de deksel op de pan.
- Voeg na ongeveer 20 minuten de rest van de groente toe. Roer de crème fraîche en de boursin erdoor en laat het even pruttelen. Eventueel kun je wanneer je vindt dat er te veel vocht in zit, om een dikke saus te maken van de crème fraîche en de boursin, wat vocht verwijderen of met de bloem en wat vocht een glad papje maken en deze erdoor roeren om de saus wat dikker te maken.
- Voeg zout en peper naar smaak toe en nog eventueel wat dille. Zet het geheel dan nog even op het vuur om de saus te laten indikken.