Indische kippensoep

Indische kippensoep

Smulweb imageSmulweb

Deze Indische kippensoep is heerlijk als lunch of diner, met de smaak van uien, knoflook en de boemboe Ajam. Serveer de soep met fijne preiringetjes, tauge en een in de lengte gehalveerd hardgekookt ei. Geniet van de heerlijke smaken van dit gerecht!

25 min bereiden

soep

4 personen

voedingswaarde onbekend

(0)

Bereidingswijze

Zet in 4 stappen deze heerlijke Indische kippensoep op tafel.

  1. Verhit een scheutje olie in een soeppan en bak hierin de ui en de knoflook lichtbruin.
  2. Voeg de gesneden kip, de boemboe Ajam en 1 liter water toe en breng aan de kook. Laat de bouillon circa 15 minuten zachtjes koken.
  3. Schep de bouillon op een bord en leg in het midden wat fijne preiringetjes en tauge op de soep.
  4. Leg hierop een in de lengte gehalveerd hardgekookt ei.
eet smakelijk

Meer zoals dit

Soep