Suddervlees in de tajine

Suddervlees in de tajine

Smulweb imageSmulweb

Heerlijk suddervlees in de tajine. Kort aangebakken en gecombineerd met diverse groenten en bouillon. Afgetopt met kruidige smaken van je favoriete kruiden voor een unieke smaak!

60 min bereiden

hoofdgerecht

4 personen

voedingswaarde onbekend

(0)

  • 1 Ontbijtkoek
  • 500 ml Water

Bereidingswijze

Zet in 8 stappen deze heerlijke Suddervlees in de tajine op tafel.

  1. Bestrooi het vlees met peper.
  2. Zet alle overige ingrediënten klaar.
  3. Bak het vlees kort aan in een grote koekenpan, evt. in twee pannen, zodat het vlees bakt, maar niet kookt!
  4. Voeg de groenten toe.
  5. Doe de bouillon erbij, die moet heet zijn anders schrikt het vlees.
  6. Zet alles over in de tajine of römertopf.
  7. Bak dit 50 minuten op 450 watt in de magnetron.
  8. Controleer na 25 minuten of er niet te veel vocht verdampt is!
eet smakelijk

Meer zoals dit

Vlees Stoofpotje