- 450 g Spinazie gekookt
Bereidingswijze
Zet in 6 stappen deze heerlijke Tilapia met spinazie in bladerdeeg op tafel.
- Ontdooi de spinazie, de bladerdeeg en de tilapiafilet. Dep deze droog met keukenpapier.
- Kook de eieren en pel ze. Snij de eieren fijn.
- Bestrooi de ontdooide tilapiafilet met peper, zout, kerrie, paprika en knoflookpoeder naar smaak. Laat alles goed uitlekken voor gebruik. Verwarm de oven voor op 200 graden.
- Giet de spinazie af en roer er 2 eetlepels kruidenkaas en een beetje peper doorheen. Voeg de fijngesneden eieren en sesamzaadjes toe.
- Rol de bladerdeeg per plak uit en snij de vis in tweeën. Leg elk stuk vis op een plak bladerdeeg en schep er 2 eetlepels spinazie op. Vouw de bladerdeeg dicht.
- Leg de gevulde bladerdeeg op een bakplaat met bakpapier en zet dit +/- 25 minuten in de oven.