Tilapia met spinazie in bladerdeeg

Tilapia met spinazie in bladerdeeg

Smulweb imageSmulweb

Tilapia met spinazie in bladerdeeg. Kruidige tilapia op een bedje van spinazie, kruidenkaas en fijngesneden ei in een krokant jasje van bladerdeeg. Makkelijk en snel te maken en heerlijk als visschotel bij het diner.

45 min bereiden

hoofdgerecht

4 personen

voedingswaarde onbekend

(0)

  • 450 g Spinazie gekookt

Bereidingswijze

Zet in 6 stappen deze heerlijke Tilapia met spinazie in bladerdeeg op tafel.

  1. Ontdooi de spinazie, de bladerdeeg en de tilapiafilet. Dep deze droog met keukenpapier.
  2. Kook de eieren en pel ze. Snij de eieren fijn.
  3. Bestrooi de ontdooide tilapiafilet met peper, zout, kerrie, paprika en knoflookpoeder naar smaak. Laat alles goed uitlekken voor gebruik. Verwarm de oven voor op 200 graden.
  4. Giet de spinazie af en roer er 2 eetlepels kruidenkaas en een beetje peper doorheen. Voeg de fijngesneden eieren en sesamzaadjes toe.
  5. Rol de bladerdeeg per plak uit en snij de vis in tweeën. Leg elk stuk vis op een plak bladerdeeg en schep er 2 eetlepels spinazie op. Vouw de bladerdeeg dicht.
  6. Leg de gevulde bladerdeeg op een bakplaat met bakpapier en zet dit +/- 25 minuten in de oven.
eet smakelijk

Meer zoals dit

Groente Bakken Spinazie Bladerdeeg