Chutney van groene tomaten

Chutney van groene tomaten

Smulweb imageSmulweb

Maak je kaas- en charcuterieplank compleet met deze zelfgemaakte chutney van groene tomaten. Lekker bij bijvoorbeeld oude kaas of ham. Het maken van deze zoetzure chutney is verrassend makkelijk en bovendien kun je het, in weckpotjes, wel 3 maanden bewaren.

60 min bereiden

bijgerecht

4 personen

voedingswaarde onbekend

(0)

Bereidingswijze

Zet in 3 stappen deze heerlijke Chutney van groene tomaten op tafel.

  1. Was 5 jampotjes goed af. Snijd tomaten in stukken en voeg alle ingrediënten toe in een grote pan. Kook gedurende 1 1/2 uur.
  2. Als de chutney bijna klaar is, plaats dan de potjes ondersteboven op het rooster van de oven en steriliseer ze gedurende 15 minuten op 150 graden.
  3. Plaats de potjes op een theedoek en vul ze tot aan de rand. Plaats het deksel erop en laat ze ondersteboven afkoelen.
eet smakelijk

Meer zoals dit

Sauzen Groente