Abrikozen gevuld met notenroomkaas

Abrikozen gevuld met notenroomkaas

Smulweb imageSmulweb

Heerlijk hapje van gevulde abrikozen met notenroomkaas en geraspte kaas. Perfect als tussendoortje of bij een borrel. Het friszoete van de abrikoos gecombineerd met de hartige vulling zorgt voor een unieke smaakbeleving.

25 min bereiden

borrel

4 personen

voedingswaarde onbekend

(0)

Bereidingswijze

Zet in 4 stappen deze heerlijke Abrikozen gevuld met notenroomkaas op tafel.

  1. Week de abrikozen in lauw water zodat ze goed opzwellen. Leg ze daarna op keukenpapier zodat ze iets drogen. Bewaar enkele walnoten voor garnering en hak de rest fijn.
  2. Meng de roomkaas met melk, geraspte kaas, peper, zout en gehakte noten.
  3. Vul de spuitzak met dit mengsel en spuit rozetten in de abrikozen.
  4. Garneer met de overgebleven walnoten.
eet smakelijk

Meer zoals dit

Fruit Abrikozen