Nasi goreng van rudolph van veen

Nasi goreng van rudolph van veen

Smulweb imageSmulweb

Met deze heerlijke nasi goreng van Rudolph van Veen waan je je even in de Aziatische keuken. De combinatie van kip, garnalen, Chinese kool en spinazie maken dit gerecht extra lekker. Voeg sambal en ketjap toe en voilà, smullen maar!

45 min bereiden

hoofdgerecht

4 personen

voedingswaarde onbekend

(0)

  • 2 Rode peper

Bereidingswijze

Zet in 7 stappen deze heerlijke Nasi goreng van rudolph van veen op tafel.

  1. Maak de sjalot en knoflook schoon en snipper deze samen met de rode peper.
  2. Was de spinazie en snijd de bosui in ringetjes.
  3. Fruit in de wok de sjalot, knoflook en pepers.
  4. Snijd de Chinese kool en voeg deze toe samen met de kip en garnalen.
  5. Voeg sambal, ketjap en eieren toe en bak tot het vocht is verdampt.
  6. Voeg rijst toe en bak ca. 3 minuten mee.
  7. Voeg als laatste de spinazie en bosui toe.
eet smakelijk

Meer zoals dit

Rijst Nasi goreng