Pommes duchesse

Pommes duchesse

Smulweb imageSmulweb

Deze elegante Pommes Duchesse gevuld met kaas en peterselie zijn een feest om uit te delen op een verjaardag! Serveer ze warm in combinatie met een frisse salade als bijgerecht.

25 min bereiden

bijgerecht

3 personen

voedingswaarde onbekend

(0)

Bereidingswijze

Zet in 6 stappen deze heerlijke Pommes duchesse op tafel.

  1. Verwarm de oven voor op 200 °C.
  2. Maak aardappelpuree van de aardappels met de kaas en de peterselie en doe dit mengsel in een spuitzak.
  3. Spuit kleine torentjes op een met bakpapier beklede bakplaat.
  4. Verwarm de boter 10 seconden in de magnetron.
  5. Bedruppel de aardappeltorentjes dun met de gesmolten boter en bak ze in de oven in 15-20 minuten gaar en goudbruin.
  6. Draai de oven uit als ze te donker kleuren en houd ze in de oven warm, eventueel met de deur op een kier.
eet smakelijk

Meer zoals dit

Kruiden Aardappelpuree