Tapa pollo con limon y ajo (kip met citroen en knofl

Tapa pollo con limon y ajo (kip met citroen en knofl

Smulweb imageSmulweb

Tapa pollo con limón y ajo is een heerlijk Spaans gerecht van kip, knoflook en bosui. Geserveerd met een knijpje citroen en peterselie smaakt dit gerecht op zijn best. Perfect als tapa bij de borrel!

25 min bereiden

borrel

4 personen

voedingswaarde onbekend

(0)

Bereidingswijze

Zet in 4 stappen deze heerlijke Tapa pollo con limon y ajo (kip met citroen en knofl op tafel.

  1. Snijd de kipfilets in reepjes van tapa-formaat. Snijd de bosuitjes in kleine ringetjes. Hak de knoflook fijn. Snijd de citroen doormidden en hak de peterselie fijn.
  2. Verhit de olijfolie in een koekenpan en bak hierin de kipfilet, knoflook, paprikapoeder en bosuitjes gedurende 3 minuten op hoog vuur aan.
  3. Knijp één van de citroenhelften boven het vlees uit en laat dit aanbakken. Als de pan weer bijna droog is, haal de pan van het vuur.
  4. Doe alles over in een cazuela en bestrooi met zout en peterselie.
eet smakelijk

Meer zoals dit

Gevogelte Fruit Citroen