Risotto met meiknol en groene pesto

Risotto met meiknol en groene pesto

Smulweb imageSmulweb

Een zachte en smeuïge risotto met in blokjes gesneden meiknol. De toegevoegde geitenkaas geeft dit gerecht een extra romige smaak. Maak het geheel af met een toef groene pesto.

45 min bereiden

hoofdgerecht

4 personen

voedingswaarde onbekend

(0)

  • 2 Meiknollen

Bereidingswijze

Zet in 4 stappen deze heerlijke Risotto met meiknol en groene pesto op tafel.

  1. Doe een beetje olijfolie in de pan en fruit hier de gesnipperde ui in. Voeg vervolgens de risotto toe en bak deze kort mee.
  2. Voeg dan iedere keer een beetje bouillon toe en roer regelmatig, zodat de risotto de bouillon opneemt.
  3. Voeg de in blokjes gesneden meiknol toe als een halve liter bouillon is opgenomen en voeg iedere keer weer een beetje bouillon toe tot de risotto gaar is.
  4. Roer er vlak voor het serveren de geitenkaas doorheen en doe er een beetje groene pesto overheen.
eet smakelijk

Meer zoals dit

Sauzen Groene pesto