Pompoensoep met appel en rozemarijn

Pompoensoep met appel en rozemarijn

Smulweb imageSmulweb

Een heerlijke herfstige pompoensoep met appel en rozemarijn. Lekker om de koudere dagen mee op te fleuren! Serveer met lekker brood en smullen maar!

60 min bereiden

soep

4 personen

voedingswaarde onbekend

(0)

Bereidingswijze

Zet in 5 stappen deze heerlijke Pompoensoep met appel en rozemarijn op tafel.

  1. Verwijder de korsten van het brood en snijd het in blokjes. Leg de broodblokjes in een kom, overgiet ze met 50 ml heet water en laat ze 10 minuten weken.
  2. Doe het brood, samen met de pompoen, ui, appel, rozemarijn en een liter water in een soeppan en breng alles aan de kook.
  3. Verkruimel de bouillonblokjes erboven.
  4. Laat de soep, afgedekt, 40 minuten zachtjes koken.
  5. Pureer de soep met een staafmixer.
eet smakelijk

Meer zoals dit

Soep Fruit Kruiden Appel