Gehakttortilla

Gehakttortilla

Smulweb imageSmulweb

Deze hartige gehakttortilla is makkelijk te bereiden en zó klaar. Bak de blokjes aardappel gaar en bruin in wat olie en bak vervolgens de gehaktballetjes samen met fijngehakte ui lekker bruin. Voeg de aardappelblokjes, gehaktballetjes, losgeklopte eieren, paprika, peterselie en peper en zout bij elkaar en schep door elkaar. Bakken en smullen maar!

45 min bereiden

voorgerecht

1 personen

voedingswaarde onbekend

(0)

Bereidingswijze

Zet in 4 stappen deze heerlijke Gehakttortilla op tafel.

  1. Schil en was de aardappelen en snijd ze in kleine blokjes. Bak ze gaar en bruin in een scheutje olie. Houd apart.
  2. Maak hele kleine balletjes van het gehakt en bak ze samen met de fijngehakte ui in wat olijfolie gaar en bruin.
  3. Doe de gebakken aardappelblokjes en de samen met de gehakte ui gebraden gehaktballetjes in een kom. Voeg er de losgeklopte eieren, de van pitjes ontdane en in kleine stukjes gesneden paprika, de twee eetlepels fijngehakte platte peterselie en peper en zout naar smaak aan toe en schep alles voorzichtig door elkaar.
  4. Verhit een scheut olijfolie in een koekenpan en giet daar het tortillamengsel in. Bak langzaam aan één kant gaar en bruin en draai de tortilla dan om met behulp van een bord of deksel. Laat de onderkant zachtjes bruin en gaar bakken.
eet smakelijk