Baileys cheesecake

Baileys cheesecake

Smulweb imageSmulweb

Een romige en smaakvolle Baileys cheesecake op een bodem van verkruimelde biscuitjes. Het ultieme dessert om indruk te maken op je gasten. Eenvoudig te maken en in de koelkast op te stijven.

120 min bereiden

6 personen

voedingswaarde onbekend

(0)

Bereidingswijze

Zet in 5 stappen deze heerlijke Baileys cheesecake op tafel.

  1. Bekleed de springvorm met bakpapier.
  2. Smelt boter, verkruimel biscuitjes en meng ze goed door elkaar. Bedek de springvorm met dit mengsel en druk het goed aan met een eetlepel.
  3. Mix basterdsuiker, monchou en vanillesuiker tot er een romig mengsel ontstaat. Voeg beetje bij beetje Baileys toe en mix alles door elkaar.
  4. Klop slagroom goed stijf en spatel het door het monchoumengsel. Giet het mengsel over de biscuitbodem en egaliseer het.
  5. Zet de springvorm minstens 2 uur in de koelkast om op te stijven.
eet smakelijk

Meer zoals dit

Bakken Taart Cheesecake