Kabeljauw met witlof in de oven

Kabeljauw met witlof in de oven

Smulweb imageSmulweb

Heerlijke kabeljauw met witlof uit de oven. Krokante bovenkant dankzij de paneermeel, zachte vis gecombineerd met malse witlof. Ideaal gerecht voor een diner.

25 min bereiden

hoofdgerecht

4 personen

voedingswaarde onbekend

(0)

Bereidingswijze

Zet in 6 stappen deze heerlijke Kabeljauw met witlof in de oven op tafel.

  1. Maak het witlof schoon en snijd in stukjes.
  2. Laat een klontje boter smelten in een pannetje. Voeg het witlof toe en voeg zout toe. Laat gedurende een kwartier zachtjes stoven.
  3. Vet een ovenschaal in. Verdeel het witlof over de bodem. Peper en zout de visfilets en leg ze op het witlof.
  4. Schuif de vis in de voorverwarmde oven van 210 graden en laat 10 minuten garen.
  5. Haal de vis uit de oven. Overgiet met de room en bestrooi met wat paneermeel. Zet opnieuw in de oven, gedurende 5 tot 10 minuten.
  6. Bestrooi de ovenschotel met fijngehakte bieslook.
eet smakelijk

Meer zoals dit

Groente Witlof Witlof uit de oven