Bananenpannenkoeken

Bananenpannenkoeken

Smulweb imageSmulweb

Bananenpannenkoeken: gebakken bananen met honing en bruine suiker in twee grote en twee kleine pannenkoeken. Bestrooi met poedersuiker en serveer direct. Geniet!

15 min bereiden

bijgerecht

2 personen

voedingswaarde onbekend

(0)

Bereidingswijze

Zet in 7 stappen deze heerlijke Bananenpannenkoeken op tafel.

  1. Schil 2 bananen en snijd ze in kleine stukjes of prak ze. Voeg melk toe en roer alles goed door elkaar.
  2. Voeg bloem toe en meng het geheel tot de klontjes verdwenen zijn.
  3. Bak met het beslag 2 grote en 2 kleine pannenkoeken in een pannenkoekenpan.
  4. Schil de overgebleven 2 bananen en snijd ze in de lengte doormidden. Bak ze in een beetje boter met de bolle kant naar beneden.
  5. Draai de bananen om en verdeel de honing over de bolle kant. Bestrooi ze met bruine suiker.
  6. Leg de gebakken bananen op de grootste pannenkoeken en bedek ze met de kleine pannenkoeken.
  7. Bestrooi de pannenkoek met poedersuiker en serveer direct.
eet smakelijk

Meer zoals dit

Bakken Pannenkoeken Banaan pannenkoeken