Met stiltonkruidenboter gevulde champignons

Met stiltonkruidenboter gevulde champignons

Smulweb imageSmulweb

Deze heerlijke gevulde champignons zijn perfect als hapje of als bijgerecht. Champignons gevuld met broodkruim, stilton, sjalotjes en kruiden, afgebakken in de oven tot perfectie op 170 graden. De smaak van stiltonkruidenboter doet het altijd goed.

45 min bereiden

voorgerecht

4 personen

voedingswaarde onbekend

(0)

Bereidingswijze

Zet in 5 stappen deze heerlijke Met stiltonkruidenboter gevulde champignons op tafel.

  1. Verwarm de oven voor op 170 graden C.
  2. Smelt de boter in de sauspan en bak hierin de sjalotjes op een laag vuurtje tot ze zacht zijn, ongeveer 3-4 minuten.
  3. Doe het broodkruim in de foodprocessor en maal nog wat fijner. Voeg de stilton, de sjalotjes en de kruiden toe en mix alles goed door elkaar.
  4. Haal de steeltjes uit de champignons en druk wat van de vulling in de hoedjes.
  5. Zet de gevulde champignons op de bakplaat en bak ze in de voorverwarmde oven gedurende 35 minuten.
eet smakelijk

Meer zoals dit

Groente Paddenstoelen