Wintersalade van wittekool met rookworst

Wintersalade van wittekool met rookworst

Smulweb imageSmulweb

Deze wintersalade van wittekool met rookworst is perfect voor zowel de lunch als het diner. Met rozijnen, uienringen en komijnzaad voor extra smaak. Combineer het met gegrilde rookworst en rucola en garneer het met manderijn en pijnboompitten voor een extra bite.

60 min bereiden

hoofdgerecht

4 personen

voedingswaarde onbekend

(0)

Bereidingswijze

Zet in 4 stappen deze heerlijke Wintersalade van wittekool met rookworst op tafel.

  1. Schep in een wijde schaal de uiringen, rozijnen en komijnzaad om met het sinaasappelsap. Laat dit 15 minuten staan.
  2. Schep dan de olijfolie, wittekool en zout en peper naar smaak erdoor en laat de salade nog 15 minuten staan.
  3. Rooster de plakjes worst goudbruin in een hete grillpan.
  4. Schep de rucola met de helft van de mandarijn erop en strooi de pijnboompitten erover.
eet smakelijk

Meer zoals dit

Vlees Rookworst