Brownies met chocolade kersen en walnoten

Brownies met chocolade kersen en walnoten

Smulweb imageSmulweb

Deze brownies met chocolade kersen en walnoten zijn een smaakexplosie in je mond. Een romige en dikke massa van eieren, suiker en vanille, gecombineerd met gesmolten boter, chocolade, bloem en een snufje zout. Met als extra verrassing sappige kersen en knapperige walnoten. Onweerstaanbaar lekker.

45 min bereiden

12 personen

voedingswaarde onbekend

(0)

  • 100 g Walnoten gepeld, ongezouten

Bereidingswijze

Zet in 7 stappen deze heerlijke Brownies met chocolade kersen en walnoten op tafel.

  1. Verwarm de oven voor op 180°C/gasstand 4.
  2. Vet een brownievorm in en bekleed met bakpapier.
  3. Smelt boter en chocolade samen.
  4. Mix eieren, suiker en vanille met een mixer tot een dikke, romige massa. Voeg gesmolten boter en chocolade toe en mix goed door elkaar.
  5. Voeg bloem, zout, kersen en walnoten toe en meng tot alles goed gemengd is.
  6. Giet het beslag in de vorm en bak gedurende ongeveer 25 minuten tot de bovenkant scheurtjes vertoont en het midden net stevig is geworden.
  7. Laat 20 minuten afkoelen in de vorm en snijd dan in vierkanten.
eet smakelijk

Meer zoals dit

Bakken Fruit Cake Chocolade Kersen Brownies Chocolade maken