Kefta (marokkaanse gehaktballetjes)

Kefta (marokkaanse gehaktballetjes)

Smulweb imageSmulweb

Met deze Marokkaanse Kefta balletjes waan je je direct in Noord-Afrika. Opgediend met gebakken aardappelen uit de oven en een frisse salade maak je de ervaring compleet. Bak de gehaktballetjes in de pan en je hebt binnen no-time een heerlijk authentiek gerecht op tafel.

45 min bereiden

bijgerecht

5 personen

voedingswaarde onbekend

(0)

Bereidingswijze

Zet in 4 stappen deze heerlijke Kefta (marokkaanse gehaktballetjes) op tafel.

  1. Doe alle ingrediënten (ook de olijfolie) in een kom en meng alles goed met je handen.
  2. Maak kleine balletjes ter grootte van een walnoot en druk ze iets plat.
  3. Verhit wat olijfolie in een anti-aanbakpan en bak de keftaballetjes aan beide zijden bruin en gaar.
  4. Serveer met bijvoorbeeld gebakken aardappelen uit de oven en een lekkere salade.
eet smakelijk

Meer zoals dit

Vlees