Mascarpone-gevulde champignons

Mascarpone-gevulde champignons

Smulweb imageSmulweb

Een heerlijke toevoeging aan de borrelplank: gevulde champignons met een romige mascarpone vulling en Italiaanse kruiden. Even onder de grill en serveren met een stukje stokbrood, en genieten maar!

15 min bereiden

hoofdgerecht

4 personen

voedingswaarde onbekend

(0)

Bereidingswijze

Zet in 9 stappen deze heerlijke Mascarpone-gevulde champignons op tafel.

  1. Verwarm de grill voor.
  2. Bak de champignons kort in de olie.
  3. Hak de ui fijn.
  4. Snijd de tomaat in stukjes en bak ze lichtbruin.
  5. Meng gebakken ui, tomaat, Italiaanse kruiden, zout en peper.
  6. Vul de champignons met het mengsel.
  7. Meng de mascarpone met de basilicum en verdeel het mengsel over de champignons.
  8. Bestrooi de champignons met paprikapoeder en zet ze kort onder de hete grill.
  9. Serveer met een stukje stokbrood.
eet smakelijk

Meer zoals dit

Groente Paddenstoelen Champignons