Hartige taart met rode uien en geitenkaas

Hartige taart met rode uien en geitenkaas

Smulweb imageSmulweb

Een hartige taart met rode uien en geitenkaas doet het altijd goed. Heerlijke combinatie van zoet en hartig. On misbaar tijdens een borrel of een diner.

15 min bereiden

dessert

8 personen

voedingswaarde onbekend

(0)

Bereidingswijze

Zet in 5 stappen deze heerlijke Hartige taart met rode uien en geitenkaas op tafel.

  1. Haal tijmblaadjes van takjes of gebruik (vries)gedroogde tijm. Verwarm de oven voor op 200 graden C.
  2. Breng crème fraiche op smaak met peper en zout. Pel uien en snijd ze in dunne ringen.
  3. Bekleed een bakplaat of bakvorm met bakpapier. Verdeel het deeg over de vorm en bestrijk het met de crème fraiche, laat hierbij een smalle rand over.
  4. Verdeel de uien over het deeg en strooi de geitenkaas en tijm erover.
  5. Bak de taart in het midden van de oven gedurende ongeveer 40 minuten tot deze goudbruin is.
eet smakelijk

Meer zoals dit

Bakken