Advocaat kwarktaart met perziken

Advocaat kwarktaart met perziken

Smulweb imageSmulweb

Een heerlijke advocaat kwarktaart met perziken en juiste hoeveelheid gelatine, geïntegreerd met frisse citroensap en geklopte slagroom, zorgen voor een perfecte consistentie. Maak de taart af met verse stukjes perzik en geniet van deze heerlijk zomertaart.

25 min bereiden

tussendoortje

12 personen

voedingswaarde onbekend

(0)

Bereidingswijze

Zet in 6 stappen deze heerlijke Advocaat kwarktaart met perziken op tafel.

  1. Vet de springvormrand in met olie en zet deze op de biscuitbodem. Snijd eventuele overtollige rand van het deeg weg aan de buitenkant.
  2. Week gelatine circa 5 minuten in koud water.
  3. Laat de perziken uitlekken en snijd ruim de helft ervan in kleine stukjes. Smeer de biscuitbodem in met abrikozenjam en verdeel de stukjes perzik erover.
  4. Verwarm citroensap en los de gelatine erin op. In een kom roer je de kwark, advocaat, 175 gram basterdsuiker en het gelatine-mengsel goed door elkaar.
  5. Klop de slagroom stijf met de rest van de basterdsuiker en een mespunt zout. Roer dit door het kwarkmengsel. Verdeel het mengsel over de taartbodem en strijk het glad.
  6. Laat de taart circa 4 uur opstijven in de koelkast. Garneer de taart met de rest van de perziken.
eet smakelijk

Meer zoals dit

Bakken Fruit Taart Perzik Kwarktaart