Zomerse ratjetoe

Zomerse ratjetoe

Smulweb imageSmulweb

Deze zomerse ratjetoe is snel en gemakkelijk te maken. Dunne reepjes biefstuk gebakken met ui, paprika, champignons en mais, in combinatie met heerlijke shaslicksaus. Laat het smaken!

45 min bereiden

hoofdgerecht

4 personen

voedingswaarde onbekend

(0)

Bereidingswijze

Zet in 5 stappen deze heerlijke Zomerse ratjetoe op tafel.

  1. Snijd de biefstuk in dunne reepjes en bestrooi met wat peper en zout.
  2. Snij de uien in halve ringen of iets kleiner. Snijd de paprika's in kleine stukjes. Snijd de champignons in plakjes.
  3. Bak de biefstuk in wat boter of olie. Zodra de biefstuk bruin is, uit de pan halen en op een apart bord leggen. Bak de rookspek uit in het bakvet van de biefstuk samen met de in halve ringen gesneden ui, de paprika en de champignons.
  4. Voeg daarna het vlees en de mais toe en als laatste de shaslicksaus toevoegen. Verwarm het geheel al roerend goed.
  5. Serveer de biefstuk met groenten en saus. Eet smakelijk!
eet smakelijk

Meer zoals dit

Vlees