Stamppot winterpostelein

Stamppot winterpostelein

Smulweb imageSmulweb

Met deze stamppot winterpostelein maak je indruk op iedereen. De geitenkaas geeft een heerlijk en pittig accent aan de stamppot. Echt een topper!

15 min bereiden

hoofdgerecht

2 personen

voedingswaarde onbekend

(0)

  • 300 g Postelein

Bereidingswijze

Zet in 7 stappen deze heerlijke Stamppot winterpostelein op tafel.

  1. Schil de aardappels en kook ze in zout water.
  2. Was de winterpostelein, laat deze uitlekken en snijd in stukjes van 1-2 cm.
  3. Snijd de geitenkaas in kleine blokjes.
  4. Als de aardappels gaar zijn, giet je als laatste het resterende vocht af. Zet de aardappels in een kom opzij en voeg een klontje roomboter toe.
  5. Voeg de fijngesneden postelein (rauw) en geitenkaas toe en stamp de aardappels fijn.
  6. Roer het geheel tot een smeuïge stamppot en voeg eventueel wat kookvocht toe.
  7. Maak de stamppot op smaak met zout en peper.
eet smakelijk

Meer zoals dit

Stamppot Groente