- 100 g Peultjes
- 0.5 el Sesamolie
Bereidingswijze
Zet in 5 stappen deze heerlijke Biefstukreepjes met knapperige groente uit de wok op tafel.
- Snijd de biefstuk in dunne reepjes. Roer in een kom 1/2 eetlepel maïzena los met 1 eetlepel sherry. Schep de reepjes vlees erdoor en laat het 10 minuten rusten.
- Verhit in een wok de olie tot deze gaat walmen. Bak daarna het vlees in 3 minuten op een hoog vuur, al omscheppend, bruin en haal het daarna uit de wok.
- Roerbak in het overgebleven bakvet een halve minuut de gember en knoflook. Schep daarna de ui, paprika en peultjes erdoor en roerbak het ongeveer 3 minuten.
- Voeg aan de groenten 3 eetlepels water toe en laat dit, afgedekt, in nog 3 minuten beetgaar worden.
- Roer in een kom de rest van de maïzena los met 2 eetlepels sherry, de sojasaus, de oestersaus en de sesamolie. Schep daarna de saus en het vlees door de groenten en warm alles goed door in ongeveer 2 minuten tot de saus licht gebonden is.