Spaghetti met gebakken zalmblokjes en pestoroom

Spaghetti met gebakken zalmblokjes en pestoroom

Smulweb imageSmulweb

Spaghetti met gebakken zalmblokjes en pestoroom, broccoli en geroosterde paprika. De zalmblokjes zijn gebakken in olie en worden op smaak gebracht met peper. De broccoli wordt gekookt met zout voor net de juiste textuur.

15 min bereiden

hoofdgerecht

2 personen

voedingswaarde onbekend

(0)

Bereidingswijze

Zet in 4 stappen deze heerlijke Spaghetti met gebakken zalmblokjes en pestoroom op tafel.

  1. Laat de zalm ontdooien in de koelkast. Kook de spaghetti met wat zout volgens de bereidingswijze net gaar. Verdeel de broccoli in kleine roosjes en kook deze met wat zout net gaar. Snijd de geroosterde paprika's in stukjes.
  2. Snijd de zalm in blokjes en bak deze in 1 el olie goudbruin.
  3. Giet de spaghetti af en roer de rest van de olijfolie erdoor. Roer de pesto en de roomkaas door de spaghetti.
  4. Schep de broccoli, paprika en zalm erdoor. Breng op smaak met peper. Verwarm het geheel nog ca. 2 minuten goed door.
eet smakelijk

Meer zoals dit

Pasta