Spitskool met garam masala en appel

Spitskool met garam masala en appel

Smulweb imageSmulweb

Deze spitskool ovenschotel met garam masala en appel heeft een heerlijk zachte smaak en knapperige bite. Met aardappelpuree en afgemaakt met paneermeel is deze schotel perfect als hoofdgerecht.

45 min bereiden

hoofdgerecht

4 personen

voedingswaarde onbekend

(0)

Bereidingswijze

Zet in 6 stappen deze heerlijke Spitskool met garam masala en appel op tafel.

  1. Schaaf de spitskool.
  2. Maak aardappelpuree.
  3. Snipper de ui en schil en snijd de appel in blokjes.
  4. Verhit de wok en bak de fijngesnipperde ui in 2 el olie. Voeg garam masala en kerriepoeder toe en bak even mee. Voeg de spitskool toe en blijf de groente goed door scheppen zodat er niets aan de bodem vast bakt. Bak de appel even mee.
  5. Verwarm de oven voor op 200°C. Vet een ovenschaal in en doe de gebakken spitskool en appel in de ovenschaal. Bedek met de aardappelpuree. Strooi paneermeel over de aardappelpuree en leg een beetje boter erop.
  6. Bak de ovenschotel gedurende 30 minuten in de voorverwarmde oven.
eet smakelijk

Meer zoals dit

Kruiden