Pittige indische eieren telor pedis

Pittige indische eieren telor pedis

Smulweb imageSmulweb

Lekker bij rijst: allerlei kruiden, eieren, sambal, ui en knoflook gebakken tot Indonesische Telor Pedis.

15 min bereiden

bijgerecht

4 personen

voedingswaarde onbekend

(3)

  • 75 ml Water

Bereidingswijze

Zet in 8 stappen deze heerlijke Pittige indische eieren telor pedis op tafel.

  1. Snipper de ui.
  2. Snipper de teentjes knoflook.
  3. Snijd de tomaten in blokjes.
  4. Kook de eieren 5-6 minuten, laat ze schrikken en pel ze.
  5. Voeg olie toe in een pannetje en fruit het uitje glazig.
  6. Voeg alle kruiden en de sambal toe aan het uitje en bak dit 2 minuten mee.
  7. Voeg daarna de sojasaus en het water toe. Roer goed door.
  8. Als laatste voeg je de gekookte en gepelde eieren toe en laat het geheel 3-5 minuten sudderen.
eet smakelijk

Meer zoals dit

Ei