Biefstuk in honingmarinade met kruidenrosti

Biefstuk in honingmarinade met kruidenrosti

Smulweb imageSmulweb

Deze biefstuk in honingmarinade met kruidenrosti is een heerlijk gerecht. De biefstuk wordt gemarineerd en bestreken met de marinade, daarna kort gebakken. Serveer het vlees met de perfect gebakken kruidenrosti.

25 min bereiden

hoofdgerecht

2 personen

voedingswaarde onbekend

(0)

Bereidingswijze

Zet in 5 stappen deze heerlijke Biefstuk in honingmarinade met kruidenrosti op tafel.

  1. Verwarm de oven voor op 100°C. Snijd de biefstuk in dunne plakken en sla of druk ze iets platter.
  2. Meng de ingrediënten voor de marinade en bestrijk het vlees ermee.
  3. Meng de ingrediënten voor de rösti behalve de olie en vorm er 4 platte koeken van. Verhit de olie voor de rösti en bak de röstikoeken goudbruin en gaar in 3-4 minuten per kant. Houd ze warm in de oven.
  4. Verhit voor de biefstuk de olie en bak de biefstukjes maximaal 1 minuut per kant.
  5. Leg de rösti op 2 warme borden. Leg het vlees erop of ernaast en druppel de rest van de marinade erover.
eet smakelijk

Meer zoals dit

Vlees