Gevuld turks brood

Gevuld turks brood

Smulweb imageSmulweb

Een knapperig gevuld Turks brood met chorizo, tomaat en een mengsel van feta en peterselie. Aanvallen maar!

15 min bereiden

lunch/brunch gerecht

4 personen

voedingswaarde onbekend

(0)

Bereidingswijze

Zet in 5 stappen deze heerlijke Gevuld turks brood op tafel.

  1. Kerf in de bovenkant van het brood een groot kruis en snijd het brood horizontaal open vanaf daar.
  2. Bestrijk de binnenkanten met olijfolie.
  3. Leg plakjes chorizo en tomaat op één helft, en plakjes tomaat en een mengsel van feta en peterselie op de andere helft.
  4. Bak het brood in een hete oven op 225°C gedurende 10 minuten, tot het knapperig is.
  5. Haal het brood uit de oven en serveer terwijl de inhoud nog geurig en warm is.
eet smakelijk

Meer zoals dit

Brood Gevuld brood Turks brood