Zuur pikante soep (suanlatang)

Zuur pikante soep (suanlatang)

Smulweb imageSmulweb

Zuur pikante soep is de perfecte soep voor een zwoele zomeravond. Deze soep krijgt het nodige pit door azijn en sambal en is zoet door champignons en paddenstoelen. Een verrassende combinatie, maar o zo lekker.

45 min bereiden

soep

4 personen

voedingswaarde onbekend

(0)

  • 400 g Enoki Paddenstoel
  • 1 el Sesamolie
  • 45 ml Water

Bereidingswijze

Zet in 3 stappen deze heerlijke Zuur pikante soep (suanlatang) op tafel.

  1. Breng water met bouillonblokjes en azijn aan de kook in een soeppan.
  2. Giet de eieren langzaam in het kokende water terwijl je blijft roeren.
  3. Voeg champignons en paddenstoelen, peper, sambal en sesamolie toe en meng alles goed.
eet smakelijk

Meer zoals dit

Soep